Hot Cross Buns And New Food52 App

apuginthekitchen

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This recipe comes from The Bakers Catalogue/King Arthur Flour. I am working my way to Easter and Hot Cross Buns are an Easter tradition for many. I have never made them before, I’ve bought and eaten them and love them but never tried making them myself. This recipe sounds easy enough, I love the boozy fruit in the buns and am a sucker for that sweet cross on the top of the bun.

They turned out just beautiful, soft and pillowy, they smell amazing and have a very good rise. They are really delicious and made only a few minor changes mainly with the dried fruit and the soaking liquid and they turned out so good that I will do it again just as I made them.

On a completely unrelated topic, Food52 launched a new app for ipad and iPhone that I am having so much fun with…

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10 réflexions sur “Hot Cross Buns And New Food52 App

    • Hello dear Natalie – Suzanne – apuginthekitchen is a fairy ! I wish we could all of us have a nice cup of tea – or something else, with these beautiful pastries – Do have a peaceful Easter time, hugs and kisses from France 🙂

  1. Bonjour chère France, comme tout cela semble bon et appétissant 🙂
    Merci de ce doux partage.
    Je te souhaite un doux Vendredi Saint avec toute mon amitié et mes bisous ♥

    • Bonsoir chère Denise -thank you so much – Suzanne – apuginthekitchen présente toujours des délicieuses pâtisseries ou autres, appétissantes et originales – cela semble si bon – nous faisons des gâteaux en forme de petits nids, avec les oeufs en sucre ou chocolat au milieu 🙂
      Une belle éclaircie aujourd’hui, entre deux jours de pluie, qui est nécessaire aussi. ( Je suis allée à Cancale, et ai pu voir que les champs de choux se portent bien 🙂 )
      Je te remercie pour tes gentils souhaits et – t’envoie mes amitiés avec bises pour une belle fin de semaine. 🙂

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